Lär dig AIP (autoimmun paleokost)
Denna kurs ger dig de bästa förutsättningarna för att komma igång med AIP på ett korrekt och långsiktigt sätt.
Teori, inspiration och praktiska tips
Klicka på varje rubrik för att se alla kapitel
Välkommen till AIP-kursen för biokemisk läkning
Ladda ner vår app
Anteckna digitalt i kursen
Digitala åhörarkopior Lär dig AIP
Digitala åhörarkopior Grunderna i näringslära
Fyll i webbformulär och få PDF-rapport till din e-post
Om autoimmuna sjukdomar
Målgrupp
Målet med AIP
Hälsoeffekter av AIP
Grunderna i AIP
Grundläggande teori om AIP
Dessa livsmedel får du äta på AIP
Dessa livsmedel ska du undvika på AIP (under eliminationsfasen)
Skillnaden mellan AIP och Paleo
De 3 faserna i AIP
Maten på AIP
Kom igång med AIP i praktiken
Att tänka på vid återintroduktion
Så mäter du inflammationsmarkörer
Kom igång i praktiken med AIP
Guide till AIP (bläddringsbar PDF)
Recept
Länksamling
Dokumentsamling
Kalori är ett mått på matens energi
Kemisk indelning av kolhydrater
Om kolhydrater
Kemisk indelning av fetter
Kolesterol
Om fetter
Kemisk indelning av proteiner
Om proteiner
Beräkning av energiprocent
Räkna ut energiprocent och att tyda en innehållsförteckning
Mikronäringsämnen
Översikt över mikronäringsämnen
Argument för kosttillskott
Livsmedels näringsvärde och tillsatser
Tillsatser
Dagens urvattnade grödor
Salt
Saltet och dess effekter
Från livets vatten till toxiskt alkohol
Vatten, kaffe, té och alkohol
Kvalitet på animalisk mat
GRATIS DEMOHitta kvalitet på kött, fisk och ägg
GRATIS DEMOKvalitet på vegetabilisk mat
Hitta kvalitet på grönsaker, rotfrukter med mera
Dokumentsamling
Länksamling
Du har tillgång till kursen i 6 månader från inköpsdatum.
inkl 25 % moms